A vállalkozásomról

A vállalkozásomról


Duguláselhárítás Budapest – en

Kedves Látogatók!

A telefonszámra kattintva hívhat azonnal!

06 20/972-8007

Üdvözlöm, Kónya Sándor vagyok.

Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany.

Ilyenkor lelki szemei előtt, már a bontási munkák és a kiadott pénz lebeg. Van más olcsóbb és hatékony megoldás, hogy ne kelljen bontani. A problémák túlnyomó részében megoldható a bontás nélküli duguláselhárítás.

Duguláselhárítás Budapesten

Vannak bizonyos praktikák, amik természetesen egy-egy alkalommal sikeresek lehetnek, de nem végleges megoldás. Néhány ilyen „trükköt” mi is megosztunk önökkel, de sajnos nem egyszer történt meg, hogy az erőszakosabb és nem szakszerű beavatkozás csak rontott a helyzeten.

Kérem, ha úgy érzi, hogy már nehezebben ürül a mosogató tálca, vagy a kád, ne várjon a dugulásig! Hívjon!

Mert ismeri a mondást: a lefolyó, legyen átfolyó!

Dugulás, duguláselhárítás, Duguláselhárítás Budapest. Duguláselhárítás Pest megye, Non-stop duguláselhárítás

Vállalkozásom egyéb a vízhez kapcsolódó, mint víz és kazán, gázkészülék szerelés illetve karbantartási munkák elvégzésében is segítséget tud nyújtani. Társult partnerem Andruk Imre Budapesten és Pest megye területén nyújt segítséget. Ez ügyben is hívja nyugodtan a fenti számot, vagy a +36 20 456 8680-as telefonszámot.